El barret de Les Santes ja té 10 anys


El barret de Les Santes ja té 10 anysMataró, 06 de juliol de 2017.-Ja fa 10 anys que la Unió de Botiguers de Mataró fa barrets de palla per les Santes. Amb cintes diferents, cada any durant els actes de Les Santes, els mataronins poden resguardar-se del sol amb els ja típics i esperats barrets que edita any rere any la UBM. La iniciativa dels botiguers de la ciutat ha anat agafant força fins a convertir-se en una peça imprescindible per a viure la festa major de cada any i un tret característic de Les Santes.

I ja en són 10, i per celebrar-ho, enguany el color de la cinta del barret de palla serà el corporatiu del cartell de Les Santes, el color de la “Juliana”, la beguda dels Requisits de Festa Major que Raül Roncero, autor del cartell, ha escollit com a protagonista del cartell d’aquest any.

El barret es pot aconseguir comprant als comerçosassociats a la UBM o el dia 23 a partir de la Jornada castellera delmatí i les tardes dels dies 24, 25 i 26 a la parada que tindrà laUBM a la cantonada del carrer Barcelona amb la Riera.

A més, aquest 10è aniversari dels barrets també s’organitza un concurs d’Instagram en el que, amb l’etiqueta #barretsantes17 qui vulgui podrà penjar la seva foto al’instagram de la UBM @uniobotiguersmataro gaudint de Les Santes. El concurs el patrocina NINS, qui regalarà un conjunt de samarreta i pantaló a la persona guanyadora.

                                                                                             


Data i hora


Afegir al calendari 2017-07-2823:30 2017-08-2500:30 Europe/Madrid El barret de Les Santes ja té 10 anys Espanya

Assistents

Sigues el primer a confirmar


Qui ve?

Comentaris


Per a comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

La FAGEM és membre de: