1a Jornada Empresarial de Sant Andreu de Llavaneres

Sant Andreu de Llavaneres

This event has expired

Can Caralt acollirà el proper 25 d’octubre la primera Jornada Empresarial de Sant Andreu de Llavaneres, en la qual els agents econòmics de la vila parlaran de com transformar les seves empreses basant-se en criteris de sostenibilitat i eficiència. La jornada, iniciativa de la Regidoria de Promoció Econòmica, se centrarà en les empreses dels sectors de l’urbanisme, la flor ornamental i la innovació.

L'objectiu  d'aquesta jornada segons els organitzadors és dinamitzar i posar en valor el teixit  empresarial local, per tal que Llavaneres esdevingui referent en innovació i  sostenibilitat.

La jornada, que s’iniciarà amb la conferència a càrrec de Bernat Costas, director de l’Oficina de vicepresidència de la Generalitat de Catalunya, es completa amb diverses taules rodones on s’hi exposaran les darreres experiències pràctiques que han dut a terme els professionals de les empreses de serveis i urbanisme, de flor ornamental i del sector de la innovació.

Durant la jornada, s' inaugurarà el nou espai de coworking de la vila i es  farà la presentació oficial de la marca “Producte de Llavaneres”.

Podeu consultar el programa aquí.


The event has expired

Data i hora


Afegir al calendari 2018-10-2509:00 2018-10-2517:00 Europe/Madrid 1a Jornada Empresarial de Sant Andreu de Llavaneres Sant Andreu de Llavaneres

Lloc

Sant Andreu de Llavaneres

Assistents

Sigues el primer a confirmar

Etiquetes


Qui ve?

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

La FAGEM és membre de: