No et perdis el SALÓ BODA Mataró i Maresme d'enguany - 25è Aniversari!!!

Arriba l’edició especial 25 anys del SaloBoda Mataró i Maresme celebracions & esdeveniments, amb nova imatge, nova web i moltes sorpreses durant el saló

Mataró,26 de gener de 2018.- LaUnió de Botiguers de Mataró  ja està ultimant els preparatius per a l’edició especial 25 anys del Saló Boda Mataró i Maresme celebracions & Esdeveniments. 

Aquesta fira especialitzada, que després de 25 anys ja es pot dir que és un dels esdeveniments més consolidats del panorama firal de la comarca i de Catalunya, es portarà a terme els dies 16, 17 i 18 de febrer al Centre de Congressos del TecnoCampus Mataró-Maresme.

Al Saló Boda, a banda de les celebracions de casaments, com cada any,s’hi podran trobar tots els serveis per a realitzar tot tipus de celebracions i esdeveniments, ja siguin de caire familiar oempresarial, amb més de 60 expositors amb tot el ventall deserveis.

La passarel·la, que es portarà a terme a l'Auditori del TecnoCampus en dos passis el dissabte i dos el diumenge (12:45h i 18:45h),correrà a càrrec de MSM Models dirigida per Magda Simó. A les desfilades hi participen empreses, amb models professionals i ambla  presència de moda nupcial, moda per acompanyants, art floral,moda íntima, joieria, perruqueria i maquillatge.  

Novetats de l’edició especial 25 anys

La UBM ha aprofitat l’aniversari de l’esdeveniment per estrenar nova imatge i nova pàgina web saloboda.cat.

Ambla intenció de modernitzar la imatge, s’han escollit els pètalsde colors, que evoquen els moments més emotius dels casaments ial mateix temps condueixen cap al saló. A més, s’ha incorporatal logotip el número 25, simulant les espelmes d’un pastís percelebrar les noces de plata. 

També comptarem amb una ambientació i decoració aèria especial i un recull fotogràfic d’edicions anteriors a l’escala circular d’accés. 

Pel que fa a les passarel·les, comptarem amb el grup de DJ’s “UrbanDeep Sound” que personalitzaran els espais amb la música més adient fusionant-la amb saxo, violí i percussió. 

La companyia d’espectacles La Gralla amb dos xanquers caracteritzats per l’ocasió, amenitzaran l’esdeveniment i rebran els visitants a l’obertura de la fira.

L’edició d’enguany compta amb el patrocini publicitari del Centre Quirúrgic del Maresme – L’Hospital Privat de Mataró, el centre privat de referència en cirurgia al Maresme ubicat al carrer Lepanto 13 de Mataró i amb el suport de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Mataró. 

L’ActeInaugural

La inauguració del Saló Boda serà el divendres 16 a les 19:30 h presidida pel l’Alcalde de la ciutat David Bote i amb representants de l’Ajuntament de Mataró, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i de la Junta Directiva dela Unió de Botiguers de Mataró com entitat organitzadora.

Horaridel SaloBoda

La fira estarà oberta al públic: divendres de 18 a 21h, dissabte i diumenge de les 11 a les 21h. Les desfilades seran dissabte i diumenge a les 12:45h i 18:45h.


Data i hora


Afegir al calendari 2018-02-1618:00 2018-02-1821:30 Europe/Madrid No et perdis el SALÓ BODA Mataró i Maresme d'enguany - 25è Aniversari!!! Espanya

Assistents

Sigues el primer a confirmar


Qui ve?

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

La FAGEM és membre de: