Carme Ruscalleda protagonista del proper Teixidores d'Idees

El Gourmand Restaurant (Mataró)

This event has expired

Sant Pol de Mar corre per les seves venes i la tradició santpolenca ha fet una petja inequívoca en les seves creacions, amb el Maresme com a guió de la seva inspiració. La millor cuinera del món presumeix sense complexes dels seus orígens i de com l’ha ajudat la mirada local a convertir-se en referent mundial. Carme Ruscalleda és Sant Pol, és Maresme, és sabor, és textura, és diversió i és excel·lència. I és la propera convidada del Teixidores d’Idees en un moment cabdal de la seva carrera.

Aquest darrer any Carme Ruscalleda va posar fi al seu projecte més icònic i va decidir tancar del restaurant Sant Pau, amb el que va aconseguir tres Estrelles Michelin. L’antic hostal de Sant Pol de Mar va obrir ara fa 30 anys de la mà de la filla dels xarcuters del poble per convertir-se en un dels millor restaurants del món. Aquella jove Ruscalleda és avui una xef de prestigi internacional que ha decidit posar un punt i seguit a la seva carrera. I és que Ruscalleda no s’ha jubilat. El seu talent no descansa, ara des del projecte Cuina Estudi, on continua generant coneixement al voltant de la cuina. A més els fogons del Sant Pau de Tòquio i el Moments de Barcelona continuen encesos sota el seu segell.

Ruscalleda és un pou de saviesa que mai descansa i del que sempre ve de gust escoltar i aprendre.


Acte organitzat amb el suport de 


The event has expired

Data i hora


Afegir al calendari 2019-02-0813:00 2019-02-0816:00 Europe/Madrid Carme Ruscalleda protagonista del proper Teixidores d'Idees El Gourmand Restaurant (Mataró)

Lloc

El Gourmand Restaurant (Mataró)

Assistents

34 persones assistiran a l’esdeveniment

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

La FAGEM és membre de: