Nova acceleradora d’start-ups del sector salut al TecnoCampus

Nova acceleradora d’start-ups del sector salut al TecnoCampus

 

Presenta el teu projecte del 27 de desembre al 5 de febrer.

El Tecnocampus i l’empresa Foundingers Group posen en marxa una acceleradora d’empreses de l’àmbit de la salut, anomenada Kenko. Acollirà projectes d'alt potencial de creixement en el sector salut, i s’activarà amb el suport de la plataforma Telefónica OpenFuture.

 

La primera convocatòria del programa s'adreça a start-ups de salut de l'àmbit digital, amb projectes que puguin contribuir amb la seva innovació tecnològica a millorar l'adherència terapèutica, el diagnòstic, el control del tractament o la prevenció (mHealth, web-platforms, wearable devices…).

Els projectes que formin part d’aquesta acceleradora rebran un conjunt de serveis orientats a afavorir el seu creixement, maduració i desenvolupament del model de negoci. A més, comptaran amb el suport de l'equip promotor i de mentors, formació proporcionada per experts externs, accés directe a inversió i espai de treball gratuït en una oficina de l’edifici dedicat a la salut TCM6 del TecnoCampus, que s’amplia el proper mes de febrer amb nous espais per a empreses.

Informa-te'n

 

Amb la col·laboració i confiança de:
BeMobile | 101 Startups | Telefónica OpenFuture 

Amb el suport de:
ACCIÓ | Diputació de Barcelona


Data i hora


Afegir al calendari 2018-01-3117:00 2018-01-3118:00 Europe/Madrid Nova acceleradora d’start-ups del sector salut al TecnoCampus Espanya

Assistents

Sigues el primer a confirmar


Qui ve?

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

La FAGEM és membre de: