L'Associació Artesana de Perruqueria d'Home Mataró i Comarca reclama més professionalització i que es reguli l'intrusisme al sector

Sandra Garcia,


Una cinquantena de professionals  s'han reunit aquest dilluns a Mataró en l'Assemblea anual de l'associació per analitzar la situació del sector i compartir les darreres novetats en matèria jurídica que els afecten.

Des de l'entitat es reclama una major professionalització del sector i que no es pugui exercir sense cap titulació. "Cal que quan un client entri en una  perruqueria pugui tenir la tranquil·litat que serà atès per un professional  acreditat i que es compleixen totes les garanties legals i de qualitat" explica Emilio Fragoso, president del gremi. Fragoso ha volgut destacar la feina que fan les perruqueries "que treballen dia a dia per una professió  que hauria d'estar molt més reconeguda i regulada".

Entre les reclamacions dels professionals de la perruqueria i l'estilisme estan també una millor regulació de l'intrusisme al sector, aconseguir baixar l'IVA de les perruqueries i fixar uns preus dignes.

Durant l'acte s'ha premiat els associats que enguany es jubilen i s'ha tancat amb un dinar al que el gremi ha convidat a tots els seus associats.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies