Homs Rentals, Trànsit Interiors i Vidres i Aluminis Mascarell, finalistes del Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial

Aina Perich Corniel,


La Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM) ja té els finalistes als Premis FAGEM 2023, els guardons que impulsa anualment la FAGEM per donar visibilitat pública a les millors iniciatives empresarials sorgides a la comarca. Les tres empreses que opten a emportar-se aquesta tretzena edició del Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial són l’empresa de lloguer d’equips i eines industrials Homs Rentals; Trànsit  Interiors, empresa dedicada a l’interiorisme integral a mida i l’empresa especialitzada en vidres Vidres i Aluminis Mascarell.

Els tres empresaris que opten amb els seus projectes a la Menció  al/la Jove Empresari/a són el tàndem format per Kiko Montoro i Manuel Mena, fundadors de Coop de Pedal, l’empresa cooperativa que promociona i difon l’ús de la bicicleta en entorns urbans a través de la ciclologística i la missatgeria en bicicleta; Oriol Vives, mestre artesà en cansaladeria/xarcuteria i tercera generació al capdavant de Can Serrat i   Pol Aluart, CEO de CP Aluart, empresa especialitzada en teixits tècnics que camina cap a la internacionalització.

La segona menció dels premis FAGEM és a la Dona Empresària. En aquesta edició les finalistes són Carme Castro, l’actual directora de Cristalleries Castro i que ha portat l’empresa a noves alçades;  Emília  Lloveras  el cap i el cor del projecte de joies personalitzades fetes a mà Emmmi Joies i Mercè Martínez, la primera dona que presideix el Mercat de la Flor i la Planta Ornamental de Catalunya.


Menció especial per al foment de la Igualtat i reconeixement a la contribució a l'Associacionisme Empresarial
Per tercer any consecutiu s’entregarà també la Menció especial per al foment de la Igualtat i/o Diversitat, un guardó que posa l’accent en les bones pràctiques en matèria d’igualtat i diversitat, un dels objectius de la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme en els darrers temps.

D’altra banda, i com ja és habitual, la FAGEM també farà entrega del Reconeixement a la contribució a l'Associacionisme Empresarial, un homenatge a aquella persona vinculada al teixit associatiu del sector empresarial i que per la seva trajectòria professional suposi un actiu per la comarca.

La presidenta de la FAGEM, Roser Moré transmet el seu entusiasme per l’alt nivell de les candidatures i la dificultat que això ha suposat per fer la selecció de finalistes. Moré assegura que aquests premis “són un reconeixement a les empreses que aporten valor a l’economia però sobretot a la societat, creant oportunitats”.

28 de setembre: XVI Nit de l'Empresariat
Els guanyadors dels XIII Premis FAGEM es desvetllaran en el transcurs de la XVI Nit de l'Empresariat del Maresme, un acte que tindrà lloc el pròxim dijous 28 de setembre al Teatre Monumental de Mataró. L'acte, que s'ha convertit en una cita ineludible de l'empresariat de la comarca, aplegarà més de 200 empresaris i personalitats rellevants del món de l'empresa i les institucions i servirà per reconèixer la feina de tot el teixit empresarial del Maresme.


VULL ASSISTIR A LA XVI NIT DE L'EMPRESARIAT DEL MARESME>>

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies