El Teixidores d'Idees continua reivindicant el talent femení de la comarca

Aina Perich Corniel,


Les ganes de continuar enfortint la xarxa femenina al voltant de l'empresa i conèixer l'experiència emprenedora de Puri Martínez al capdavant de Sensalia Labs, van aplegar quaranta dones a l'Hotel Atenea, aquest dijous.

La protagonista del Teixidores d'Idees és fundadora de la marca de mascaretes Iroha Nature, nascuda al polígon de Vallberic i que ja està present en més de 70 països del món. En la trobada, va compartir amb totes les assistents els secrets del seu èxit empresarial i també alguns 'tips' de gestió empresarial i emocional, fent aflorar la seva faceta de coach.

Democratitzar la cosmètica va ser l'objectiu que va dur Puri Martínez a emprendre i crear Sensalia Labs, tot i que la llavor va ser donar solució a un problema que crea moltes inseguretats en les dones joves i adolescents, i que ella mateixa va patir, l'acne. Durant la xerrada, va compartir amb totes les assistents les claus per emprendre i aconseguir un projecte pròsper, que segons ella "passen per tenir la vocació d'ajudar i pensar sempre en els que seran els teus clients".

Martínez es va mostrar optimista amb el futur i va afirmar que "en cinc anys continuarem creant nous productes amb noves fórmules, però sempre sent fidels als principis de Sensalia Labs". Ja que "adaptar-se a les noves dinàmiques i tendències és clau per l'èxit de les marques actuals".

La competència, en un mercat com el cosmètic, és un agent essencial a tenir en compte per poder diferenciar un producte de la resta. "A mi la competència m'agrada, perquè ens obliga a exigir-nos el màxim. No tinc por de la competència perquè sé que el meu producte és el millor" així de segura i contundent es va mostrar davant aquesta qüestió.

El Minut d'Or, l'espai on cadascuna de les assistents pot donar-se a conèixer i aportar valor a les trobades, va ser el perfecte final per aquest #TeixidoresIdees on totes elles han sumat i teixit nous llaços al voltant dels seus projectes i reivindicant el talent femení dins l'ecosistema empresarial del Maresme.


Podeu recuperar totes les imatges que ens va deixar la trobada, aquí.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies