Els organitzadors del festival benèfic Ballem X l’ELA entreguen 3.600 euros a la Fundació Catalana de l’ELA Miquel Valls

Sandra Garcia,


La Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), els establiments de restauració Auto d’Ara, Barram i l’empresa de so Produccions Maresme han entregat aquest dimecres a la Fundació Catalana de l’ELA Miquel Valls la recaptació del primer festival benèfic Ballem X l’ELA. El festival, que va tenir lloc el passat dissabte 6 de maig a Mataró, ha aconseguit recaptar 3.600 euros que es destinaran a lluitar contra la malaltia.

Ballem X l’ELA va néixer com un homenatge del teixit empresarial de la ciutat a Rosa Escandell, empresària del sector de l’hostaleria, que va morir el passat 29 de març com a conseqüència d’aquesta malaltia. Roser Moré, presidenta de la FAGEM, s’ha mostrat molt orgullosa de la implicació de l’empresariat en aquesta acció. “Estem molt contentes d’haver pogut fer el nostre particular  homenatge a la Rosa i, sobretot, de la solidaritat  demostrada per tantes persones que han ajudat a tirar endavant aquesta festa”.

La Marta Garcia Escandell, gerent d’Auto d’ARA i Barram i filla de l’homenatjada, ha volgut donar les gràcies a totes les persones que han participat en aquesta primera edició del Ballem X l’ELA. “L’objectiu era visibilitzar la malaltia i ho hem  aconseguit” afirma emocionada Garcia Escandell que ha confirmat que ja treballen per convertir aquest festival en un acte anual.

Anna Rigola, responsable de comunicació de la Fundació Catalana de l’ELA Miquel Valls, ha estat l’encarregada de rebre el xec i ha posat de relleu la importància de la donació perquè els ajuda a tirar endavant les línies de treball que duen a terme, en col·laboració amb centres hospitalaris, professionals i recursos de la xarxa pública i privada. Per Rigola l’acompanyament és l’essència de la fundació i els recursos són clau per dur-lo a terme. En aquesta línia ha afirmat que “és gràcies a famílies com la de la Rosa que la  fundació funciona”.

 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies