La FAGEM obre nova convocatòria pel Programa 30 Plus per subvencionar 20 contractes amb empreses del Maresme

Aina Perich Corniel,


La FAGEM obre convocatòria pel Programa 30 Plus per subvencionar 20 contractes de treball a empreses del Maresme. Aquest és un programa dirigit a les empreses i a les persones aturades de més de 30 anys, on els contractes són subvencionats pel que fa al SMI interprofessional i en el qual totes les persones que hi participin, rebran orientació i acompanyament en el procés de contractació i formació, adquisició de competències i/o formació vinculada al treball i experiència professional mitjançant un contracte laboral.

Com em puc beneficiar del programa 30 Plus, sent empresa?

L' empresa contractant rebrà una subvenció corresponent al salari mínim interprofessional (o la part proporcional per les hores treballades) durant un període d’entre 6 o 9 mesos.

La FAGEM assessorarà a les empreses en tot moment durant el projecte i signarà un conveni amb les empreses interessades, com a entitat promotora del programa. La federació assumeix les tasques de selecció de les persones més adequades als llocs de treball requerits per les empreses, el disseny de la formació relacionada amb el lloc de treball objecte del contracte i seguiment de la formació i la contractació durant tot el període d’execució, assessorant-vos sobre el contracte de treball.

Podeu saber més detalls sobre la nova convocatòria del Programa 30 Plus, els requisits i tràmits aquí. 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies