Lideratge i xarxa al Teixidores d'Idees especial 10 anys

Aina Perich Corniel,

EL Súmmum, el nou espai gastronòmic de la ciutat, va acollir aquest dijous una edició especial del Teixidores d'Idees per celebrar el 10è aniversari d'aquestes trobades entre dones vinculades al món empresarial. Com explicava Roser Moré, presidenta de la FAGEM, durant la benvinguda, el format ha aconseguit, durant aquesta dècada, fer xarxa i reunir centenars de dones empresàries en una prova més de què “som el que decidim".

Les trobades entre amigues i les seves converses plenes d'idees que valia la pena aprofundir, van ser la llavor del Teixidores d'Idees que vivim deu anys després. Així és com va relatar Pilar Gómez-Agàpito, coimpulsora d'aquest cercle, els inicis del projecte. L'escriptora mataronina, també va aprofitar per reivindicar el paper femení i va assegurar que el lideratge femení i la intel·ligència emocional són un bon camí per seguir construint aliances entre dones.

Després d'un dinar exquisit, on la sobrassada -especialitat del projecte d'El Súmmum- va ser el producte estrella, totes les assistents es van reunir al voltant de la taula per escoltar l'entrevista a l'experta en lideratge Núria Soler, convidada especial d'aquesta edició del Teixidores.

Novellas va explicar a les assistents que la nostra convidada "reuneix en la seva persona i trajectòria molts dels temes que han sortit sobre la taula en aquests deu anys de recorregut dels #TeixidoresIdees".

Soler va repassar totes les etapes de la seva vida i va confessar, entre riures còmplices, que sempre ha estat pionera i líder. L’empresària va explicar que el concepte ‘liderar sense permís' que sempre l'ha acompanyat i que principalment es basa en l'autenticitat i en les tres coses que mai ningú et dirà que facis: ser egoista, desobeir quan cal i dir que no.

Núria Soler va anar teixint durant la seva intervenció un recorregut per la seva vida on la sororitat ha estat una de les claus del seu camí i on el tema generacional és essencial. Per això, confessa orgullosa, va fundar amb la seva filla WOMANTHON, on es dediquen a crear i impartir sessions formatives per a empreses i entitats que volen assolir la igualtat amb un enfocament real en la diversitat i la inclusió.

La clau de l'èxit de Soler, segons ella mateixa, ha estat saber delegar i envoltar-se d'un equip fet a mida, ple de gent bona. Però, per sobre de tot, tenir clar quin és el teu talent, retenir-lo i potenciar-lo.

Una xerrada plena d’energia i naturalitat on totes les assistents va poder apropar-se al concepte d'autolideratge de Núria Soler, on viure com una víctima no té cabuda, tot i ser el paper fàcil per a les dones.

El Teixidores d’Idees especial 10 anys es va tancar amb una actuació especial de la Fundació Crea Dance de Maria Rovira, que va regalar a totes les assistents uns minuts de dansa que van ser el brodat perfecte per una trobada entre més de 40 dones que fa més d'una dècada que caminen plegades.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies