Mercè Martínez (Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya) propera convidada al Teixidores d'Idees

Sandra Garcia,


La propera convidada al Teixidores d’Idees és Mercè Martínez, l’actual i primera presidenta del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya en els seus 40 anys d’història.

Una dona al capdavant d’un sector predominantment masculí com el de la producció i comerç de la flor i la planta que ocupa la presidència del Mercat de Flor i Planta des del juny de 2020, moment en el qual l’entitat assolia el repte de refer-se del cop que va suposar la Covid.

En aquests quatre anys no només ha reimpulsat l’activitat del Mercat, sinó que ha pres un ferm compromís amb els valors de la sostenibilitat, instal·lant plaques fotovoltaïques, i la innovació. Alhora, ha engegat projectes de col·laboració amb diferents institucions, com l’Hospital Clínic i el mateix Departament d’Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya, per a fomentar l’ús de plantes per a la detoxificació de laboratoris i la millora d’espais de treball i convivència, per a fer-los més saludables.

Actualment, Martinez lidera les demandes del sector davant el repte de la sequera, posant en valor plantes i arbres com a refugis climàtics, elements de lluita contra l’escalfament global i generadors de benestar físic i mental.

Teixidores d'Idees són unes trobades que organitza periòdicament la FAGEM i que reuneixen dones amb responsabilitat empresarial per compartir experiències i descobrir noves realitats socials i econòmiques a través de l'experiència d'altres dones d'èxit.

La trobada amb Mercè Martínez tindrà lloc el proper divendres 15 de març a partir de les 13.30 hores al restaurant Sangiovese de Mataró.

INSCRIPCIONS>>


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies