PREMIS FAGEM 2023: La FAGEM busca les millors empreses del Maresme

Aina Perich Corniel,

La Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM) obre el període per presentar candidatures per optar als premis a les millors iniciatives empresarials sorgides a la comarca. Els Premis FAGEM arriben enguany a la seva tretzena edició amb l'objectiu de donar visibilitat pública al teixit empresarial del Maresme.

Les candidatures es poden presentar fins el proper 17 de juliol a través d'aquest enllaç i poden optar als guardons tots aquells empresaris i empresàries que desenvolupin la seva activitat empresarial al Maresme.

Per Roser Moré, presidenta de la FAGEM, aquests guardons “volen  premiar el coratge, el  treball diari i l’empenta dels empresaris i  empresàries del Maresme”. Un reconeixement que per Moré  és “més que necessari” en el moment actual.

 

Les  categories: un premi,  tres mencions especials i un reconeixement

Premi  FAGEM a la Trajectòria Empresarial: La FAGEM vol premiar la trajectòria i exemple d'una empresa del Maresme que destaqui en quant a generació d'ocupació, inversió, innovació i internacionalització, i hagi contribuït al desenvolupament socioeconòmic del territori.

Menció  especial al/la Jove Empresari/a menor de 45 anys: La FAGEM vol valorar la tasca d’aquells emprenedors i emprenedores que amb el seu esforç i dedicació aconsegueixen tirar endavant els seus projectes empresarials, siguin de nova creació o continuant un negoci ja existent. El jurat tindrà en compte aspectes com la consolidació de la idea de negoci inicial, la seva viabilitat econòmica, l’esperit emprenedor o els reptes i perspectives de futur.

Menció  especial a la Dona Empresària: La FAGEM impulsa aquest reconeixement que busca premiar el talent femení de dones empresàries i líders de projectes al nostre territori. El jurat valorarà la seva trajectòria, que hagi excel·lit en la gestió, que sigui artífex de bones pràctiques i actuï de manera considerada en relació amb els recursos interns i externs de la seva organització empresarial.

Menció  especial per al foment de la Igualtat i/o Diversitat: Dintre de la feina que està portant a terme la FAGEM en el camp de la igualtat en l'àmbit empresarial a la comarca, la federació impulsa aquest reconeixement que vol premiar el compromís de les empreses de la comarca amb la promoció de polítiques d'igualtat i/o a la diversitat en els seus equips amb l’objectiu de transformar la gestió i la cultura empresarial en aquest àmbit.

Com cada any, la FAGEM farà entrega també del Reconeixement a la  contribució a  l'Associacionisme Empresarial a aquell empresari o empresària del Maresme, que per la seva trajectòria professional, suposi un actiu per la comarca i per l’associacionisme empresarial del territori.

Un jurat, format pels membres del Consell Executiu de la FAGEM, triarà tres finalistes per categoria i els guanyadors es coneixeran  en el marc de la Nit de l'Empresariat, que tindrà lloc el 28 de setembre al Teatre Monumental de Mataró.


INSCRIU-TE ALS PREMIS FAGEM 2023 

BASES DELS XIII PREMIS FAGEM 2023 


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies