Puri Martínez (Sensalia Labs) és la propera convidada al Teixidores d'Idees

Aina Perich Corniel,


La propera convidada al Teixidores d’Idees és Puri Martínez, fundadora de Sensalia Labs. Martínez va fundar Sensalia Labs el 2004 quan a Europa les mascaretes facials només s’utilitzaven en l’àmbit professional, per dermatòlegs o professionals de l’estètica.

El 2004 en un viatge a Corea va descobrir la rutina de cura de la pell asiàtica. Visionària de la bellesa innovadora i sostenible, va veure clar que hi havia una necessitat no coberta al mercat europeu i va decidir crear la seva pròpia línia, cosmètica de qualitat premium accessible a tothom. Sensalia Labs té dues marques: Iroha Nature, que ha arribat a ser la marca referent en la categoria de màscares facials i corporals, i Facial Derm, la marca de neurocosmètica facial avançada de Sensalia Labs

En aquests 19 anys, i des del polígon de Vallveric de Mataró, ha aconseguit crear un projecte que no para de créixer i que actualment és present a més de 40 països, entre els quals els Estats Units, França, Alemanya, Itàlia, Amèrica del Sud i l'Orient Mitjà.

Martínez és també assessora experta a les àrees d'internacionalització, de màrqueting i vendes i coach certificada per acompanyar processos de canvi personals i professionals. Es defineix com una apassionada a posar llum als recursos interns que tots tenim i a acompanyar canvis de paradigma per a la consecució d'objectius, tant a nivell personal com a professional. Potser per això, els valors de Sensalia Labs són: creure és poder, l’autolideratge, aprendre fent sense por a equivocar-se i les persones com el més important.

Teixidores d'Idees són unes trobades que organitza periòdicament la FAGEM i que reuneixen dones amb responsabilitat empresarial per compartir experiències i descobrir noves realitats socials i econòmiques a través de l'experiència d'altres dones d'èxit.

La trobada es celebrarà a l'Hotel Atenea Port i inclou dinar.  El preu de l'activitat és de 30 euros per persona.


INSCRIPCIONS>>

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies