Properes activitats de la Fagem

Atenció al client

A FAGEM, c/ Germans Thos i Codina, 9 de Mataró

 el 5 novembre 2018

Adquireix els coneixements, habilitats i destreses que et permeteran oferir una qualitat de servei i atenció al client a l’alçada d’un entorn profesional i d’alta competitivitat. Curs de Formació - 28 hrs - Bonifcable 100% 

Capta clients amb Instagram

A FAGEM

 el 12 novembre 2018

L'objectiu d'aquest curs, que s'impartirà en tres sessions els dies 12, 14 i 19 de novembre, és adquirir els coneixements, habilitats i destreses que permetin, a través d’Instagram, la xarxa social més de moda actualment, captar mes clients pel teu negoci. 

Curs de 12 hores bonificable al 100%.

Sí a la Pime

A Auditori AXA L’Illa Diagonal

 el 13 novembre 2018

Més de 400 empresaris de petites i mitjanes empreses tornen a tenir una cita en la trobada "Sí a la Pime" que arriba a la seva desena edició amb un objectiu ben clar: servir de reconeixement i impuls a aquelles empreses que representen el 90% del motor econòmic del nostre país.


El TecnoCampus i l'Ajuntament de Mataró han obert la 18a convocatòria dels Premis Creatic, dirigits a projectes emprenedors relacionats amb la tecnologia i la innovació. AIJEC, GENTIC i FAGEM, de nou  membres del jurat  de l'edició d'enguany.


Activitats ja realitzades

 • Per on començo? L'RS a la PIME (Darrera sessió del IV Cicle formatiu de responsabilitat ...

  Seu d’Acció

  Durant aquesta sessió, la darrera del Cicle Formatiu de responsabilitat social, es donaran a conèixer les principals metodologies de gestió d'RS amb major presència a Catalunya i la seva aplicació pràctica en les PIMES tenint en compte les característiques pròpies de cada organització.

 • Incorpora un estudiant universitari en pràctiques a la teva empresa

  Al TecnoCampus preparen els estudiants per a connectar-los amb el món de l'empresa facilitant que s'insereixin al mercat laboral amb un alt nivell d'experiència, coneixements i habilitats. Vols incorporar un estudiant en pràctiques a la teva empresa? Contacta amb el TecnoCampus!

 • 1a Jornada Empresarial de Sant Andreu de Llavaneres

  Sant Andreu de Llavaneres

  La  sostenibilitat centra la primera Jornada Empresarial de Llavaneres, que tindrà  lloc el proper 25 d'octubre. Els sectors de l'urbanisme, la flor ornamental i la innovació seran els protagonistes d’aquesta nova iniciativa de l’Ajuntament de Llavaneres per dinamitzar l'àmbit empresarial de la vila. La presidenta de la FAGEM, Roser Moré, participa a la taula dedicada a la innovació i reptes de futur.

La FAGEM és membre de: