Properes activitats de la Fagem

X MedaWomen Entrepreneur Forum

A Amman

 el 2 octubre 2018

El X MEDA Women Entrepreneur, organitzat per AFAEMME,  l'Associació de Federacions i Associacions  del Mediterrani, tindrà lloc els propers 2 i 3 d'octubre a Amman, Jordània.  L'edició d'enguany es centra en el paper de les dones al món tecnològic i la seva implicació en els canvis regionals i tecnològics que actualment transformen la Mediterrània.

XI Nit de l'Empresariat del Maresme

A Turó del Sol

 el 18 octubre 2018

INSCRIPCIONS OBERTES! El proper dijous 18 d'octubre, la FAGEM organitza la XI Nit de l'Empresariat del Maresme. L'acte tindrà lloc al Turó del Sol (Sant Vicenç de Montalt) i acollirà, durant el sopar, el lliurament dels IX Premis FAGEM. 

Programació de cursos EURECAT

 el 21 octubre 2018

CURSOS SUBVENCIONATS – setembre/ desembre 2018

Al TecnoCampus preparen els estudiants per a connectar-los amb el món de l'empresa facilitant que s'insereixin al mercat laboral amb un alt nivell d'experiència, coneixements i habilitats. Vols incorporar un estudiant en pràctiques a la teva empresa? Contacta amb el TecnoCampus!


Activitats ja realitzades

 • POSPOSAT La FAGEM presenta el llibre 'Continuar?, vendre? o tancar?' de Jordi Tarragona

  Pastisseria Uñó

  El consultor Jordi Tarragona recull els seus 35 anys d'experiència en un manual que ajuda a reflexionar sobre quin és el millor camí davant del relleu generacional. El proper 20 de setembre, a la Pastisseria Uñó de Mataró, i amb el suport de la Unió de Botiguers de Mataró, Tarragona ens presentarà el seu llibre.

 • Premià de Dalt inaugura el Club Emprèn

  Premià de Dalt

  L'espai, que s'inaugura el proper dimarts 18 de setembre, està situat a l’edifici municipal de la plaça de la Vila. El Club Emprèn busca fomentar i consolidar iniciatives empresarials, mitjançant el model coworking.

 • Jornada de presentació de les noves eines de responsabilitat social

  Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Melcior Colet de Barcelona

  La Comissió de Responsabilitat Social del Consell de Relacions Laborals treballa per construir una visió compartida del que entenem a Catalunya com a RS. Aquesta aposta decidida pretén sumar esforços, ajudar les empreses a comprendre el sentit estratègic de l’RS i orientar-les sobre les possibles accions que poden realitzar per incloure-la en la seva gestió.

  Durant la jornada es presentaran les noves eines de responsabilitat social consensuades en el marc del Consell de Relacions Laborals: el marc de referència de la responsabilitat social a Catalunya; les recomanacions a la negociació col·lectiva en responsabilitat social i el documents 'Eines de gestió de la responsabilitat social per a pimes: per on es pot començar?'.

La FAGEM és membre de: