Notícies de la FAGEM

La XI  edició de la Nit de l'Empresariat de la FAGEM reuneix prop de 250 empresaris i  representants del món econòmic de la comarca en el 40è aniversari de l'entitat. Núria  Alsina (Espai Mima'm) guanya la Menció Especial FAGEM al Jove Empresari i Francina  Bigorra (Fransi) la Menció Especial FAGEM a la Dona Empresària. Martí  Ramoneda rep el Reconeixement a la Contribució a l'Associacionisme Empresarial  i la FAGEM entrega també una menció especial a la Unió de Botiguers de Mataró  (UBM) pels seus 40 anys

Llegir més

Com cada any, Agrupació Mutua ofereix avantatges als socis de la FAGEM i a llurs famílies

Llegir més

La Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del  Maresme (FAGEM) entregarà els IX Premis FAGEM en el transcurs de la Nit de  l'Empresariat que tindrà lloc el pròxim 18 d'octubre al Turó del Sol (Sant  Vicenç de Montalt)

Núria Alsina (Espai Mima'm), Ferran Barbarà (Maresme  Gourmet) i Joan Sarrias (Modulmat) son els finalistes en la categoria de Jove  Empresari.

Francina Bigorra (FRANSI), Esther Punsola, Mireia Mas, Aline  Irion i Ivet Compañó (La Tercera Pell) i Mercè Rodriguez (Saterra), opten a la  menció a la Dona Empresària.

Llegir més

Segons l'anàlisi fet per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal, l'atur s'ha incrementat al mes de setembre a la comarca en 130 persones. Els col·lectius on ha augmentat  han estat el de persones més joves (16-24 anys) i el de majors de 45 anys.

Llegir més

La peça esportiva forma part del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) de Mataró-Maresme per impulsar l’smart tèxtil

Llegir més

La trobada serveix perquè la FAGEM i la plataforma que integra els diferents agents educatius, socials i econòmics que operen a l'entorn local estableixin vincles de col·laboració permanents per integrar la gent jove al món de l'empresa i l'associacionisme empresarial.

Llegir més

L'entitat participarà realitzant pentinats, maquillatges i manicures en el parc Central el dia de la caminada per recaptar fons per la lluita contra el càncer.

Llegir més

Els clients que facin alguna compra a un comerç associat a la UBM durant el proper 31 d'octubre tindran la possibilitat de guanyar premis directes o xecs regal de fins a 50 euros.

Llegir més

La patronal, presidida per Maria Helena de Felipe, constata la bona sintonia i la coincidència d’objectius amb el candidat a la presidència de Foment del Treball en àmbits d’especial interès per a les pimes catalanes.

Llegir més

La Comissió de Responsabilitat Social del Consell de Relacions Laborals ha presentat  un conjunt de nous instruments per impulsar la responsabilitat social a Catalunya. L'organisme treballa per construir una visió compartida del que entenem a Catalunya com a RS. La FAGEM va estar present en l'acte de presentació.

Llegir més

La FAGEM és membre de: