Notícies de la FAGEM

La plataforma Empresarial del PAE Mataró-Maresme va a celebrar ahir la seva assemblea oberta i va aprofitar per presentar les novetats d'aquest any, posant especial èmfasi a l'activitat que la plataformadesenvolupa arreu de la comarca i no només a la feina que fa a la capital del Maresme. 

Llegir més

FAGEM, com a organització col·laboradora amb la Fira ITMA, pot oferir als seus associats el passi d’accés per a 7 dies per a visitar la fira amb una tarifa preferencial amb el codi de descompte FAGEM176SP per a obtenir la tarifa preferencial.

Llegir més

La FAGEM, en col·laboració amb la plataforma empresarial PAE Mataró, posen a disposició dels seus associats el protocol de bones pràctiques mediambientals per a despatxos. En el document hi podreu trobar els principals de criteris i consells que cal tenir en compte a l’activitat diària del personal d’una oficina per minimitzar l’impacte sobre el planeta.

Llegir més

Es tracta d'un projecte essencial del Pla Estratègic Mataró 20/22 que té per objectiu definir i construir un marc de gestió perquè la ciutat aprofiti totes les oportunitats socioeconòmiques que ofereix el mar. 

Llegir més

La Unió de Botiguers organitza aquest dissabte, per tercer any consecutiu, el Taller de Cuina, una de les activitats amb més èxit de l'entitat.

Llegir més

La FAGEM és membre de: