Notícies de la FAGEM

T'esperem el proper dijous 18 d'octubre, a partir de les 20h15 al Rest Turó del Sol de Sant Vicenç de Montalt

Llegir més

L’atur a la comarca del Maresme ha arribat aquest mes d'agost a 23.899 persones, el que significa un petit repunt del 2,41% respecte el més de juliol. Tot i això, en termes interanuals, la xifra representa un descens de l’atur del 6,22%, seguint la mateixa dinàmica que en conjunt de Catalunya.

Llegir més

El Consell de Relacions Laborals de Catalunya vol conèixer a través d'una enquesta quina és la realitat a les empreses catalanes en relació a l’assetjament sexual i per raó́ de sexe


Llegir més

El Consell Comarcal del Maresme i la Generalitat de Catalunya han signat un conveni que farà arribar la fibra òptica ls 30 municipis del Maresme el 2020.

Llegir més

L’economia catalana ha moderat el creixement del seu PIB durant el darrer trimestre, en un context internacional de major incertesa i d’una lleugera moderació de l’economia europea en la primera part de l’any, segons recull el darrer Informe de Conjuntura de Foment.

Llegir més

El Maresme continua sent una aposta turística segura durant els mesos d’estiu. Durant l’agost la comarca aconsegueix el primer lloc pel que fa a l’ocupació hotelera a l'àrea deBarcelona, per davant del Garraf i del Baix Llobregat, segons les dades de l'Indicador d’ocupació turística als allotjaments de l’entorn de Barcelona.

Llegir més

Impulsada per l'Arxiu Comarcal del Maresme, l'exposició és podrà veure fins el proper 21 d'octubre. La mostra, que conté més de 70.000 imatges,  busca la col·laboració ciutadana per identificar imatges de la col·lecció

Llegir més

L’Oficina de Prevenció de Riscos Laborals de Foment del Treball Nacional convoca la IX Edició dels Premis Atlante amb l’objectiu d’estimular, impulsar i incentivar positivament la tasca efectuada per les empreses en la implementació efectiva de la prevenció de riscos laborals. El termini per presentar candidatura acaba el proper 10 de setembre.

Llegir més

Les darreres dades oficials situen en 11.116 les persones registrades com a residents habituals a l'estranger. Aquesta xifra, segons l'informe elaborat per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal ha augmentat en el darrer any un 7,18%. França, Argentina i Alemanya són els tres principals països de destí.

Llegir més

L'objectiu d'aquestes noves ajudes és impulsar el creixement de la indústria espanyola en el marc del programa de creixement empresarial per ajudar a les petites i mitjanes empreses.

Llegir més

La FAGEM és membre de: